ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία “ΜΗΤΣΑΚΟΣ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1952 από τον Παναγιώτη Μητσάκο και μέχρι σήμερα κατέχει εξέχουσα θέση στον χώρο των Γραφικών Τεχνών.

Ξεκινώντας από ένα μικρό τυπογραφείο στη Δάφνη, η εταιρεία κατάφερε μέσα από μια δυναμική πορεία συνεχούς ανάπτυξης, διοικούμενη σήμερα από τη δεύτερη γενιά, τον Σάββα και τον Γιώργο Μητσάκο, να προσφέρει πάσης φύσεως τυπογραφικές εργασίες από το στάδιο της προεκτύπωσης έως και την παράδοση των εντύπων σας.

Η εταιρεία βρίσκεται σε ιδιόκτητο χώρο, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, εξειδικευμένο προσωπικό, με συνεχή ανάπτυξη, προσφέροντας παραγωγή εντύπων υψηλών προδιαγραφών. Συνεχώς επενδύουμε σε νέα τεχνολογία, ώστε με τον σύγχρονο εξοπλισμό επιτυγχάνουμε αύξηση της παραγωγικότητας, βελτίωση ποιότητας, μείωση κόστους παραγωγής, αξιοπιστία και συνέπεια στο χρόνο παράδοσης.

mitsakos poioi eimaste

Είμαστε πάντα κοντά στον πελάτη με στόχο την πλήρη ικανοποίηση των απαιτήσεών του. Διαθέτουμε υψηλή τεχνογνωσία, που μας επιτρέπει σε όλες τις φάσεις της παραγωγής, να αντιμετωπίζουμε επιτυχώς κάθε δυσκολία στην προσπάθεια επίτευξης άριστου τελικού αποτελέσματος.

Προσφέρουμε: Δημιουργικό, ηλεκτρονική μακέτα, ηλεκτρονικό μοντάζ, δοκίμιο για τελικό έλεγχο, εκτύπωση, βιβλιοδεσία, ειδικές κατασκευές … όλα στις εγκαταστάσεις μας.

και παραδοσιακά….

και σύγχρονα…